Android TV får ett gäng nya funktioner

Det ser ut som att Google under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Android TV med inte mindre än fyra nya funktioner! Läs vidare för att ta reda på dessa!

Det ser ut som att du nu kan Casta över innehåll från din smartphone till din Android TV på ett enklare sätt jämfört med tidigare. Utöver det har Google lagt till en funktion som visar hur du kan koppla upp dig mot ett hotspot-nätverk samt hur mycket data olika roller drar och skicka ut en varning när du uppnått den satta gränsen.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...