OnePlus 7T Pro ser ut att bara komma med 256 GB inbyggt minne

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att OnePlus kommer hålla ett event den 26 september det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7T Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter!

Det ser ut som att OnePlus kommer skeppa OnePlus 7T Pro med endast 256 GB inbyggt minne. Det kan jämföras med OnePlus 7 Pro där men kunde välja mellan att få den här modellen med 128 eller 256 GB inbyggt minne men nu ser det alltså som att man bara kommer satsa på en version av 7T Pro mer 256 GB Inbyggt minne.

Utöver det kommer den här modellen få processorn Snapdragon 855+ med minst 8 GB RAM tillsammans med ett batteri på 4085 mAh.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...