Oxygen OS Beta 2 baserat på Android 10 till OnePlus 7 Pro skickas ut

Det ser ut som att OnePlus under dagen börjat skicka ut en ny version av Android 10 till OnePlus 7 Pro under dagen. Vad innehåller den här versionen för något nytt och roligt undrar ni nu? Fortsätt läsa för att ta reda på det! 

Det ser ut som att den här versionen av Android 10 som beta till OnePlus 7 Pro innehåller buggfixar till mobilen. Det ser däremot fortfarande ut som att den här uppdateringen innehåller en och annan bugg så man ska inte förvänta sig att det rör sig om en stabil version av Android 10 till OnePlus 7 Pro. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...