Annons

Lenovo K10 Plus får sina specifikationer avslöjade

By 1 år ago

Det ser ut som att Lenovo kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen K10 Plus.

Nu har specifikationer för K10 Plus läckt ut som visar att K10 Plus kommer få en 6,22 tumsskärm med HD+- upplösning. Utöver det ser det ut som att den här modellen kommer få processorn Snapdragon 632 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter tre kemeror i form av en primär 13 MP, en sekundär 8 MP-kamera samt en tredje 5 MP-kamera. I övrigt kommer enheten få en främre 16 MP-kamera.

Under huven hittar vi ett batteri på 4050 mAh, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie från start.

Via

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

This website uses cookies.