Posted in: LG

LG UX 9.1 läcker ut – baseras på Android 10

Advertisements

Det ser ut som att LG kommer hålla ett event eller i alla fall ett avaslöjande där tillverkaren kommer visa upp det nya gränssnittet UX 9.1. Läs vidare för att ta reda på mer! 

Det ser ut som att skärmbilder nyligen läckt ut som visar hur UX 9.1 från LG kommer se ut. Vi ser att den här versionen av gränssnittet fortfarande innehåller en hel del plotter och det ser inte direkt ut som att LG gjort några förbättringar på den fronten. Men utöver det ser det ut som att det här gränssnittet kommer innehålla nya svepgester och att det här gränssnittet kommer få ett Dark Mode.

Det är oklart när LG kommer rulla ut det här gränssnittet och till vilka enheter. Men jag misstänker bland annat att LG G8 och G8X kommer bli bland de första enheterna som kommer få den här versionen av LG:s gränssnitt. Ett bildspel med alla nya funktioner kan ni se genom att kolla nedan!

Via