LG UX 9.1 läcker ut – baseras på Android 10

Det ser ut som att LG kommer hålla ett event eller i alla fall ett avaslöjande där tillverkaren kommer visa upp det nya gränssnittet UX 9.1. Läs vidare för att ta reda på mer! 

Det ser ut som att skärmbilder nyligen läckt ut som visar hur UX 9.1 från LG kommer se ut. Vi ser att den här versionen av gränssnittet fortfarande innehåller en hel del plotter och det ser inte direkt ut som att LG gjort några förbättringar på den fronten. Men utöver det ser det ut som att det här gränssnittet kommer innehålla nya svepgester och att det här gränssnittet kommer få ett Dark Mode.

Det är oklart när LG kommer rulla ut det här gränssnittet och till vilka enheter. Men jag misstänker bland annat att LG G8 och G8X kommer bli bland de första enheterna som kommer få den här versionen av LG:s gränssnitt. Ett bildspel med alla nya funktioner kan ni se genom att kolla nedan!

Via

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)