Hem Det är jag som sköter om allt på sajten!

Det är jag som sköter om allt på sajten!

Bild1 (2)

För er som läst Mobilanyheter sedan en tid tillbaka så vet ni troligtvis att det är jag, Rasmus Hellmyrs, som sköter om precis allt på sidan. Jag bestämmer vilka inlägg som ska publiceras, när de ska publiceras, hur sajten ska se ut, vilka annonser som ska synas och så vidare. 

Sedan jag började med sajten har målet varit enkelt: att vara först med nyheter. Sajten bygger inte på att jag ska skriva biblar med text för varje nyhet, utan tanken är att det ska vara korta inlägg med mycket matnyttig fakta i. Sidan har framförallt tagit fart under 2019 och just nu ser det ut som att Mobilanyheter gått om en konkurrent som grundades 1998 (och jag grundade min sida 2016). Vi får däremot se det definitiva resultatet i början av oktober.-

Jag svävar på moln just nu! Sajten går riktigt bra och jag tror mycket det beror på att det är ”one man show” och att jag inte anställt en redaktion som typ ändå bara skulle suttit och druckit kaffe för pengarna.

Det här visar att hårt jobb lönar sig och jag älskar det jag gör! Ett jobb ska vara roligt och det tycker jag verkligen att mitt jobb är! Hatarna har blivit flera för varje månad som gått. Det är ett bevis för att jag gör ett hårt jobb. Packen kommer med på köpet som jag brukar säga och dessa gör mig bara starkare! 🙂

Om ni har feedback på vad som kan förbättras på sajten så kan ni alltid skriva ett mejl. Jag vill liksom er läsare att Mobilanyheter ska vara en skön webbplats att gå in på (jag är dock medveten om att annonserna kan ha en förmåga att ”ta över” lite. Jag håller på att kolla på en lösning för det).

Sist men inte minst vill jag tacka att just DU läser Mobilanyheter!