Kategorier
Airbus Flyg

Airbus A380-800 från Hi Fly gjorde historia igen!

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Airbus A380-800 från Hi Fly gjort succé på Arlanda de fyra gånger bjässen satt ner sina hjul på landningsbanorna på Arlanda. Flightspotters har stått som små flickor och vinkat till piloterna fulla av beundran. 

Samma sak gällande troligtvis för flightspotters som brukar fota flygplan vid Gran Canarias flygplats. Det ser nämligen ut som att Hi Flys Airbus A380-800 nyligen gjort historiens första landning på Gran Canaria med en Airbus A380-800, den ”enda” som företaget har med registreringen 9H-MIP. Det är i nuläget oklart om giganten kommer på besök igen, men det skulle vara roligt om den skulle komma på besök igen!

Via

Av Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.