TechAltar pratar om varför han avskyr edge på smartphones

Jag vet att många klagat på smartphones som har edge-paneler eftersom att många kommer åt displayen av misstag. Nu har TechAltar skapat en ny video där han pratar om varför han inte gillar edge på smartphones. 

Han anser att edge är dåligt eftersom att om du tappar den här enheten så kommer den troligtvis spricka otroligt mycket lättare än en smartphone med platta displayer. Han medger att det är snyggt men att man kommer åt dessa displayer väldigt lätt av misstag, något jag förstår helt och fullt. Ni kan se en video där han snackar om allt detta genom att kolla nedan!

 

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...