Posted in: Sony

Xperia XZ3 har inte fått någon säkerhetsuppdatering i september

Jag rapporterade för en tid sedan om att Sony hade börjat skicka ut en ny uppdatering till Xperia 1 som innehöll diverse buggfixar för bland annat kameran. Men har Sony glömt bort de andra enheterna? 

Vanligtvis brukar Sony skicka ut nya uppdateringar som har med säkerhet att göra under första eller andra veckan på månader. Men september ser ut att vara annorlunda för Sony då det inte ser ut som att tillverkaren skickat ut en enda uppdatering till sina äldre flaggskepp, däribland Xperia XZ3, under den här månaden.

Förhoppningsvis kommer Sony fortsätta mata sina äldre modeller med säkerhetsuppdateringar i framtiden, men det återstår givetvis att se hur det kommer bli med den saken!

 

Detta kanske också intresserar dig…