Instagram uppdateras med Dark Mode till iOS 13

Det ser ut som att Instagram nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app för de som äger en iOS- enhet. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Det ser ut som att Instagram skickat ut en ny uppdatering som kommer innebära att alla som har en iPhone kommer få tillgång till Dark Mode. Nu undrar ni säkert hur den här funktionen fungerar? Den här funktionen kommer känna av om du har din iPhone inställd på en inställning för Dark Mode, och om du har det så kommer Instagram gå in i det här läget automatiskt.

Det här låter helt klart som en smart funktion! Om du inte redan fått uppdateringen rekommenderar jag er att gå in i App Store och kolla efter den! Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...