Norwegian drar bort fem Airbus A320 Neo

Det har sedan tidigare framkommit att Norwegian inte bara kommer satsa på Boeing utan att tillverkaren även kommer satsa på Airbus. I augusti framkom det att Norwegian hade lagt en beställning på 63 Airbus A320 Neos och 30 Airbus A321 Neo. 

När man nyligen kollat orderstatusen ser det däremot ut som att Norwegian dragit tillbaka fem Airbus A320 Neo från sin beställning. Numera listas det att Norwegian har beställt 58 A320 Neos. Beställningen med Airbus A321 Neo ser däremot ut att vara oförändrad.

Ni kan läsa mer om nyheten här.

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...