Sonos Flex är här

Sonos har under dagen lanserat något som tillverkaren kallar för Sonos Flex som jag misstänker att många av er kommer gilla!

Sonos Flex innebär att tillverkaren kommer hyra ut sina produkter till personer. Ett exempel är att du till exempel kan få två Sonos One- högtalare för 15 euro i månaden. Det ser ut som att tjänsten just nu bara finns i Holland och just nu ser det inte ut som att tjänsten kommer lanseras någon annan stans.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...