Aeroflot byter Airbus A330 mot Airbus A350-900XWB

Det har nyligen framkommit uppgifter om att Aeroflot kommer börja göra sig av med Airbus A330 då bolaget kommer få in nya Airbus A350-900XWB i framtiden. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Mer specifikt ser det ut som att en av Aeroflots första A330 med reg-nummer VQ-BCQ kommer gå i pension för bolaget den 30 september det här året då maskinen kommer flygas till Hong Kong där flygplanet kommer tas över av ett nytt flygbolag. Samtidigt framkommer det att Aeroflot kommer ha halverat A330-flottan till slutet av 2021 då Airbus A350 kommer ”fylla upp de tomma platserna”.

Via

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...