Chromecast: vad fan är problemet?

Tredje generationens Chromecast

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Google haft problem med Chromecast och Google Home. När du sagt åt Google Home att starta Chromecast har det till exempel inte hänt. 

Det ser dessutom ut som att Google har fortsatt problem med att få Google Home och Chromecast att samarbeta. Det innebär att jag fortfarande inte får kommandot ”Ok Google, starta Chromecast” från min Google Home att fungera på Chromecast. Det här är helt klart ett allvarligt problem som jag verkligen hoppas på att Google jobbar på att fixa!

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...