Google släpper teaser för ny Google Assistent- röst

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event under morgondagen där tillverkaren kommer avslöja något nytt för Google Assistent. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Google har under dagen släppt en ny teaser som tyder på att en ny kändisröst kommer bli tillgänglig för Google Assistent. Det ser ut som att den nyaste rösten till Google Assistent som sagt kommer presenteras mer specifikt under morgondagen. Den senaste versionen av Google Assistent (som bland annat kommer vara snabbare jämfört med nuvarande Assistent) kommer visas upp i och med Pixel 4 nästa tisdag.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...