OnePlus 7T Pro fastnar på ännu en bild

Under morgondagen kommer OnePlus hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7T Pro.

Ny har en ny bild fastnat på enheten som visar att den kommer få tre kameror tillsammans med vad som ser ut att vara en LED-blixt och en laser auto fokus. När det kommer till specifikationer kommer den här enheten få processorn Snapdragon 855+ tillsammans med ett batteri på 4085 mAh.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...