USA fortsätter varna för Huawei

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att USA sagt att Huawei ”är en farlig tillverkare ute på marknaden”. Nu har Trump- gruppen varnat Microsoft.

Deg framkommer att man tycker att Huawei är ett ”riktigt farligt hot” som kan ”slå till när som helst”. Microsoft har försökt att fråga USA:s högsta ledning om varför Huawei är ett stort hot utan att få någon bra förklaring tillbaka. Ledningen har sagt följande till Microsoft:

We appreciate Microsoft’s communications with our offices and your understanding of the threats posed by Huawei,” the senators wrote. “We also understand that many American companies have conducted business in good faith with Huawei and other Chinese telecommunications companies. While the U.S. government and American industry must take certain steps to protect our people and our telecommunications infrastructure, we do not want to cause undue harm to those American companies. We believe, however, that a review of publicly available evidence indicates that the security concerns about Huawei are real and urgent.

Vad är det för jävla bevis det handlar om, Donald Trump?

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...