in ,

Betan av Android 10 till Galaxy S10- serien försenas

Jag rapporterade under gårdagen om att Samsung troligtvis skulle börja skicka ut betan av Android 10 med One UI 2.0 från och med idag. Så ser inte ut att bli fallet. 

Det har nyligen framkommit att Samsung valt att försena betan av Android 10 till Galaxy S10- serien. Det rör sig om en försening med fem dagar, något som innebär att Samsung förhoppningsvis kommer börja skicka ut betan av Android 10 till Galaxy S10- serien den 15 oktober istället.

Tiden kommer däremot visa om så verkligen kommer bli fallet. Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Android Auto: TV tar en titt på den nyaste versionen

Aeroflot avbokar 22 Boeing 787-8/9