in

Donald Trumps nya besked: Huawei kan få tillgång till utvalda amerikanska tillverkare

Det har nyligen inkommit nya uppgifter gällande Donald Trump och cirkusen kring Huawei. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser ut som att Donald Trump nyligen gått ut med uppgifter om att att vissa amerikanska företag kan komma att få göra affärer med Huawei inom en mycket snar framtid. Det har däremot framkommit att det är oklart om Huawei kommer få full tillgång till igen eller hur deg kommer bli med den saken.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google Assistent har fått en ny röst

Google Assistent kommer få ny funktion för Android TV