in

Google Assistent bekräftas få en ny funktion i Pixel 4

Det dök nyligen upp en spekulation om att Google Pixel 4 skulle få en ny funktion i form av ”Raise To Talk” som har med Google Assistent att göra. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten! 

Den här funktionen innebär att du kommer kunna lyfta upp din Google Pixel 4 eller 4 XL för att få upp Google Assistent. Det innebär att du inte kommer behöva trycka på displayen eller säga något för att få Google Assistent aktiverad. Det kommer bli minst sagt intressant att se hur den här funktionen kommer fungera!

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Airbus A321LR gör entré i Air Astana- flottan

Nästa Chromecast ser ut att kunna bli snabbare