Google Chrome börjar skicka över telefonnummer till din Android

Det har sedan en tid tillbaka framkommit att Google arbetat på en ny funktion till webbläsaren Chrome som kommer innebära att du kommer kunna skicka över telefonnummer till din smartphone. 

I betaversion 78 av Google Chrome har sökjätten skickat ut en ny funktion som kommer innebära att du kommer kunna markera telefonnummer och sedan välja att du vill skicka över numret till din smartphone. Det här låter som en nice funktion och funktionen kommer troligtvis skickas ut i skarp version inom de kommande veckorna! Läs mer om nyheten här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...