in

Google Maps ser snart ut att få fullt stöd för Dark Mode

Det ser ut som att Google kommer börja skicka ut en ny uppdatering till Google Maps inom kort som kommer innehålla en minst sagt efterlängtad funktion! 

Det ser ut som att Google Maps kommer få Dark Mode i en kommande uppdatering. Det är oklart när Google exakt kommer börja rulla ut den här uppdateringen, men förhoppningsvis blir det inom kort. Ni kan se och läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Huawei Mate 30 Pro x BankID = årets största flopp?

Google uppdaterar sin app med ny funktion