OnePlus 7T Pro McLaren Edition är här

OnePlus har under kvällen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya 7T Pro McLaren Edition. Vad erbjuder den här för speciellt?

Utöver att färgerna och ytan är annorlunda jämfört med OnePlus 7T Pro så har den här modellen fått processorn Snapdragon 855+ med 12 GB RAM med 256 GB inbyggt minne. Utöver det har den här enheten fått samma typ av specifikationer som OnePlus 7T Pro, något som bland annat inkluderar en 6,67 tumssskärm med 90Hz.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...