in ,

OnePlus tar efter Apple med nytt val av hemskärm

OnePlus har nyligen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin hemskärm med en ny layout som kan väljas om man vill.

Det innebär att du både kommer kunna välja på att antingen köra både hemskärm tillsammans med en applåda eller endast hemskärmen. Om du väljer det sistnämnda alternativet så kommer alla dina appar också hamna på hemskärmen.

Ni kan hämta hem appen här.

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OnePlus kommer uppdatera modeller från OnePlus 5 och uppåt till Android 10

OnePlus 6 och 6T: då kommer de få den skarpa versionen av ”10”