Posted in: Apple, Nyhet

Riktigt högupplösta renderingar på iPhone 15 Pro

Det är 9to5mac som varit i farten så här en lördag och publicerat renderingar som troligtvis visar hur iPhone 15 Pro kommer att se ut när den visas upp i september. Det är inte jättestora skillnader, men nog allt ser vi en och annan skillnad. Det gör vi!

Bland annat ser det ut som att Apple bytt ut ramen ifrån rostfritt stål till en ram i titan, och av bilderna att döma kommer iPhone 15 Pro få en ram som är “mjukare” och som således inte kommer skära in i handen lika ordentligt som dess föregångare gjort. Vi ser fortfarande en ordentlig ö med kameror på baksidan som kommer att sticka ut från konstruktionen liksom den dynamiska ön som man introducerade i och med förra årets 14 Pro-serie. Något som är nytt är ÄNTLIGEN laddning med USB C. Något som inte är lika roligt är att dessa kablar måste vara certifierade av Apple för att funka enligt källan.

Det verkar som att det också stämmer det här med att man bytt ut switch-knappen mot en vanlig knapp som du kan använda som genväg till lite vad som helst. Dessutom verkar det som att volymknapparna byts ut mot en stor volymknapp med haptic feedback i istället.

Back to Top