Hem Vivo släpper bilder på X Flip

Vivo släpper bilder på X Flip

Gsmarena 001 (47)

Tillsammans med X Fold 2 ser det ut som att tillverkaren kommer visa upp sin första flip-smartphone. Nu har man även släppt ett gäng bilder som visar hur X Flip kommer att se ut, och enligt mig ser den riktigt bra ut!

Vi ser att den här mobilen kommer få en stor skärm på framsidan. Jag misstänker att den kommer vara en bra bit över 3″ och förhoppningsvis kommer du kunna göra både det ena och andra på den här skärmen. Det ser också ut som att telefonen kommer få två kameror på baksidan och det verkar som att den kommer bli tillgänglig i en rosa kulör. Något som ännu är oklart är hur mobilens gångjärn kommer se ut och hur stor skarv mobilen kommer få. Sedan tidigare har det spekulerats om att mobilen kommer få Snapdragon 8+ Gen 1 under huven.