Apple OPPO Samsung Vivo

SuperSaf tror inte att Apple och Samsung kommer tillverka lika häftiga telefoner som OPPO och Vivo

Den senaste tiden har det varit mycket häftiga telefoner som släppts. Safwan från SuperSaf TV har nyligen släppt en video där han diskuterar vad OPPO och Vivo har fått prioritera i de nuvarande flaggskeppen NEX S och Find X.  

Safwan nämner bland annat att både Vivo NEX och OPPO Find X saknar vattentålighet eftersom bägge mobiler har rörliga delar. Han nämner att han inte tror att Apple och Samsung kommer försöka sig på en lika avancerad design som Vivo och OPPO skapat med sina nya flaggskepp eftersom Safwan misstänker att Vivo NEX och OPPO Find X är skapade för att väcka uppmärksamhet.

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...