Samsung presenterar smartklockan Galaxy Watch med inbyggd LTE

Under eftermiddagen har Samsung inte bara presenterat mobilen Galaxy Note 9, utan tillverkaren har även visat upp Galaxy Watch. Den här smartklockan kommer i två storlekar och har inbyggd LTE.

Samsung Galaxy Watch kommer i två storlekar, 42 och 46 mm. Modellen med 42 mm har fått en 1,19 tumsskärm medans modellen med 46 mm har fått en 1,3 tumsskärm. Bägge modeller har fått inbyggt e-SIM, något som möjliggör att de kan koppla upp sig på mobilnätet. Dessutom har Samsung satsat på att få till en bra batteritid i Galaxy Watch-klockorna. De två större modellerna kommer bli tillgängliga i färgerna rosa guld och silver medans den mindre modellen kommer bli tillgänglig i svart.

Samsung Galaxy Watch kör Tizen OS och bägge modeller har utrustats med roterande ramar.

Samsung Galaxy Watch kommer bli tillgänglig i Sverige den 28 september. 42 mm-versionen kommer kosta 3790 kronor medans 46 mm-versionen kommer kosta 3990 kronor.

Storyn utvecklas 🙂

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...