ZTE Nubia Red Magic 3 blir global

Jag har sedan tidigare rapporterat om att ZTE Nubia Red Magic 3 bara funnits tillgänglig i Kina. Nu har det inkommit nya uppgifter! Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser som sagt ut som att den här enheten nu kommer släppas utanför Kina. Det enda landet i Europa som ser ut att få tillgång till den här modellen är England men förhoppningsvis kommer modellen till flera länder framöver.

Läs mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

About

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

http://prylgalningencom.wordpress.com
%d bloggare gillar detta: