Android Auto: så kan det bli ännu större #spekulation

Google kommer troligtvis fortsätta att skicka ut uppdateringar till Android Auto under åren som går. Men hur kan Google få Android Auto att växa och bli ännu större? 

Det jag tror att Google skulle behöva göra för att få Android Auto att växa och bli ännu större är att tillverkaren skulle behöva få in flera tillverkare av appar och program som på så sätt skulle göra Android Auto till en ännu grymmare plattform. Det kommer minst sagt bli spännande att se hur långt Google kan komma med Android Auto, för jag tror nämligen att Google bara är i uppstartsfasen!

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...