Google Pixel 4: ännu mer pressbilder

Google kommer troligen hålla ett event nu på tisdag där tillverkaren kommer visa upp nytt. Nu har nya uppgifter inkommit.

Det ser ut som att ännu mer pressbilder för Google Pixel 4 läckt ut. Vi ser bland annat att den vita Pixel 4 kommer få en svart ram tillsammans med en big strömknapp. Utöver det ser det ut som att den här modellen kommer få en kant ovanför displayen för diverse sensorer. När det kommer till specifikationer ser det ut som att Pixel 4 kommer få processorn Snapdragon 855 med en 5,7 tumssskärm med Android 10 från start.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...