Advertisements

Google Pixel 4: flera pressbilder läcker ut

Lästid29 Sekunder

Den 15 oktober, nu på tisdag, kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Pixel 4- serien. Nu har bilder läckt ut på Pixel 4.

Dessa bilder visar att Pixel 4 mycket riktigt kommer få något Google kallar för Motion Sense, en funktion som kommer göra det möjligt att veva i luften för att få telefonen att göra vissa saker. Utöver det ser vi framsidan på enheten och att den kommer vara bred sett till formatet.

Vi vet sedan tidigare att Pixel 4 kommer få processorn Snapdragon 855 med Android 10 från start.

Via

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/