Huawei: om Google inte är ett av de godkända företagen…

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Huawei kan ha en riktigt svår tid framöver sig. Men det kan bli lite lättare för företaget om Donald Trump börjar samarbeta lite.

Nu har det framkommit uppgifter om att man är osäker på om Google är ett företag som kommer bli godkänt av Trump. Grejen är ju den att om Trump godkänner Huawei så skulle det underlätta en hel del för Huawei och tillverkaren skulle till exempel kunna ta in Mate 30 Pro till betydligt fler länder. Men om Trump fortsätter neka Huawei så kommer företagets nedåtgående rykte troligen försätta, mycket tråkigt.

Kom igen Trump – inse att Huawei inte är farliga! Mvh en insatt nörd!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...