Betan av Android 10 finns nu till Galaxy S10- serien

Samsung har under dagen meddelat att man börjat skicka ut en ny uppdatering till Galaxy S10- serien som jag tror att ni kommer gilla.

Den här uppdateringen innebär att Samsung börjat skicka ut betan av Android 10 till Galaxy S10- serien. Den här uppdateringen innehåller bland annat stöd för helt nya svepgester tillsammans med ett dedikerat Dark Mode. Det ser ut som att Samsung bara tillåter 1000 personer att testa den här versionen av Android och One UI 2.0. Så ser det i alla fall ut just nu!

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...