OnePlus 7 och 7 Pro får ny uppdatering

Det ser ut som att OnePlus under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till mobilerna OnePlus 7 och 7 Pro. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att den senaste uppdateringen till OnePlus 7 och 7 Pro innehåller en drös buggfixar för modellerna. OnePlus har till exempel anpassat GPS:en så att den har blivit mer precis i navigeringen. Utöver det ser det ut som att den här uppdateringen innehåller en hel del andra buggfixar som jag tror att många kommer uppskatta.

Ni kan ta del av hela listan genom att klicka här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...