Advertisements

Huawei kan snart få tillgång till Android igen #rykte

Lästid31 Sekunder

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Huawei inte fått full tillgång för Android. Nu har det inkommit nya uppgifter.

Det ser ut som att det nyligen framkommit att Huawei kan få full tillgång till Android igen. Det kommer därmed bli mycket intressant att se när Huawei kan komma att få tillgång till Android men det känns klart som ett positivt besked både för Huawei men också för tillverkarens kunder.

Detta betyder att Huawei till exempel kan komma att ta hit Mate 30 Pro men det rör sig som sagt om ett rykte så inget bör tas för givet än så länge.

Via

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/