Google Pixel 4 och 4 XL läcker ut på nytt

Google kommer hålla ett event nu på tisdag där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Pixel 4. Nu har det hänt grejer!

Nu har självaste Best Buy listat upp för Pixel 4 och 4 XL. Vi kan bland annat se att Pixel 4 kommer få en 5,7 tumssskärm med Full HD+- upplösning medans Pixel 4 XL kommer få en 6,3 tumssskärm med Quad HD+- upplösning. Utöver det kommer dessa modeller få Snapdragon 855 under huven med 6 GB RAM och Android 10 från start.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...