Huawei Mate 30 Pro: kommer den till Sverige?

Jag skrev tidigare idag att det finns en chans att Huawei kommer få tillbaka Android. Men kommer enheten då att dyka upp i Sverige?

Huawei har ju inte tagit in Mate 30 Pro i Sverige. Detta beror troligen på att den här modellen saknar stöd för Googles appar, något som i sin tur innebär att du till exempel inte kan gå in i Google Play Store och hämta hem program.

Men om det fulla stödet för Android skulle komma till Mate 30 Pro, kommer den här modellen i sådana fall komma till Sverige? Jag tror faktiskt det men vet naturligtvis inte säkert hur det skulle bli med den saken.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...