Huaweis nya smartphone kommer få kameran i displayen

Jag rapporterade under gårdagen att Huawei kommer hålla ett event den 17 oktober där tillverkaren kommer visa upp en ny smartphone som kommer få skärm över hela framsidan. Nu har nya uppgifter dykt upp!

Det ser ut som att det nyligen framkommit att Huaweis kommande smartphone kommer få den främre kameran gömd under displayen. Utöver det ser det ut som att högtalaren för samtal och fingeravtrycksläsaren kommer vara gömd under displayen, men de två sistnämnda sakerna är något mer vanligt i dagens smartphones.

Som jag rapporterat tidigare är det oklart om den nya enheten kommer ha fullt stöd för Android eller om det kommer bli som med Mate 30 Pro – att den kommer med Android 10 fast utan Googles appar och program.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...