Samsung Galaxy S11: kommer den kännas ”ute”?

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Samsung troligen kommer hålla ett event den 18 februari det här året där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S11. Men hur kommer det egentligen bli med den här enheten?

Det har nyligen framkommit uppgifter om att den här enheten kan få tre kameror på baksidan. Det ser därmed ut som att den här enheten kan komma att få yta på framsidan som tas upp av ett stort hål för dessa kameror. Detta kan jämföras med många av konkurrenterna son redan nu, och om än då, kommer ha börjat utrusta sina flaggskepp med pop up-kameror istället.

Ja, om Samsung Galaxy S11 kommer se ut som på bilden nedan så lär Samsung få det tufft tror jag.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...