Lästid40 Sekunder

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Sony Xperia ”bara ” fick 94 poäng av DxOMark när expartnerna testade kameran i enheten. Nu har en sajt fått göra en intervju med en högt uppsatt person på Sony Mobile. 

I den här intervjun kommer man in på varför Xperia 1 och många andra smartphones från Sony kan ha fått så pass dåligt betyg. Det framkommer att personen på Sony i fråga tror att DxOMark faller för de smartphones som har kameror med bland annat ”överdrivna färger” och som förstärker verkligheten.

Det är tydligt att Sony inte tror på den här taktiken utan att man istället tror på att göra smartphones som har kameror med ”naturliga färger”. Smart där Sony! Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

 

 

Få upp till 70% rabatt på världens snabbaste VPN
idag!

Advertisements