Därför har Xperia 1 fått så dåligt betyg av DxOMark enligt tillverkaren

Jag har sedan en tid tillbaka rapporterat om att Sony Xperia ”bara ” fick 94 poäng av DxOMark när expartnerna testade kameran i enheten. Nu har en sajt fått göra en intervju med en högt uppsatt person på Sony Mobile. 

I den här intervjun kommer man in på varför Xperia 1 och många andra smartphones från Sony kan ha fått så pass dåligt betyg. Det framkommer att personen på Sony i fråga tror att DxOMark faller för de smartphones som har kameror med bland annat ”överdrivna färger” och som förstärker verkligheten.

Det är tydligt att Sony inte tror på den här taktiken utan att man istället tror på att göra smartphones som har kameror med ”naturliga färger”. Smart där Sony! Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här.

 

 

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...