Advertisements

Google Pixel 4: två nya pressbilder på enheten

Lästid40 Sekunder

Google kommer troligen hålla ett event nu på tisdag där tillverkaren kommer visa upp den nya Pixel 4- serien. Nu har det hänt grejer. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det är två nya pressbilder som läckt ut på Google Pixel 4 som visar att den här enheten kommer få en hel del skärm på framsidan. Det ser däremot ut som att enheten kommer få betydligt mer död yta jämfört med konkurrenterna då Pixel 4 och 4 XL för den delen kommer få en kant ovanför displayen för diverse olika sensorer.

Utöver det ser vi som sagt att enheten kommer bli tillgänglig i svart och vitt, mrn vi vet även sedan tidigare att modellen kommer i orange. Det är än så länge oklart om Pixel 4 kommer till Sverige.

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/