Lästid38 Sekunder

I torsdags visade OnePlus bland annat upp det nya flaggskeppet OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Förutom sitt superlånga namn så bjuder den här enheten på en hel del smaskigheter!

Bland annat har den här enheten fått 12 GB RAM och 256 GB inbyggt minne, något som vanliga OnePlus 7T Pro inte fått. Utöver det snackar vi givetvis en ursnygg smartphone med svart tema med detaljer i orange samt en specialgjord kabel för just den här enheten.

Hur fräck den än må låta så lär trycket vara högt på enheten. OnePlus kunde inte svara på hur många exemplar man kommer få in, men med tanke på att 6T McLaren Edition gick åt sjukligt snabbt så misstänker jag att samma sak kan komma att hända med 7T Pro McLaren Edition.

Få upp till 70% rabatt på världens snabbaste VPN
idag!

Advertisements