OnePlus 7T Pro McLaren Edition kommer troligen gå åt i snabb takt

I torsdags visade OnePlus bland annat upp det nya flaggskeppet OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Förutom sitt superlånga namn så bjuder den här enheten på en hel del smaskigheter!

Bland annat har den här enheten fått 12 GB RAM och 256 GB inbyggt minne, något som vanliga OnePlus 7T Pro inte fått. Utöver det snackar vi givetvis en ursnygg smartphone med svart tema med detaljer i orange samt en specialgjord kabel för just den här enheten.

Hur fräck den än må låta så lär trycket vara högt på enheten. OnePlus kunde inte svara på hur många exemplar man kommer få in, men med tanke på att 6T McLaren Edition gick åt sjukligt snabbt så misstänker jag att samma sak kan komma att hända med 7T Pro McLaren Edition.

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...