Lästid37 Sekunder

I torsdags höll OnePlus ett event där tillverkaren inte bara visade upp ny hårdvara utan även lite godis i form av mjukvara i och med en ny Translate- funktion som kommer till företagets modeller i framtiden.

Den här funktionen kommer kunna översätta från ett språk till ett annat genom att visa den översatta texten under videosamtalet som du har. Om en person till exempel är från Rumänien och den andra är från Sverige så ska personen i Sverige kunna snacka svenska och personen på andra sidan ska då få språket översatt till rumänska och tvärt om.

Det är oklart när OnePlus kommer släppa den här funktionen och till vilka enheter den kommer till, men det får vi förhoppningsvis reda på vid ett kommande event!

Via

Få upp till 70% rabatt på världens snabbaste VPN
idag!

Advertisements