OnePlus arbetar på en translate funktion

I torsdags höll OnePlus ett event där tillverkaren inte bara visade upp ny hårdvara utan även lite godis i form av mjukvara i och med en ny Translate- funktion som kommer till företagets modeller i framtiden.

Den här funktionen kommer kunna översätta från ett språk till ett annat genom att visa den översatta texten under videosamtalet som du har. Om en person till exempel är från Rumänien och den andra är från Sverige så ska personen i Sverige kunna snacka svenska och personen på andra sidan ska då få språket översatt till rumänska och tvärt om.

Det är oklart när OnePlus kommer släppa den här funktionen och till vilka enheter den kommer till, men det får vi förhoppningsvis reda på vid ett kommande event!

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...