Advertisements

Huawei Honor V30: här är specifikationerna

Lästid37 Sekunder

Huawei kommer troligen hålla ett event inom de kommande veckorna där tillverkaren kommer visa upp den nya Honor V30- serien, och jag har tagit del av det senaste omkring telefonen. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det ser ut som att Honor V30 kommer få något sämre specifikationer jämfört med V30 Pro. På framsidan ser det ut som att enheten kommer få en kamera med en LCD-panel. Det rör sig däremot om en 60Hz-panel och inte om någon 90Hz-panel som i V30 Pro.

Under huven hittar vi fortfarande chippet Kirin 990. Dock sitter det ett något mindre 4000 mAh-batteri under huven istället för ett 4200 mAh-batteri som V30 Pro med 22,5W trådad laddning.

Advertisements

About

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

https://mobilanyheter.net/