Posted in: Huawei

Huawei och Bank ID: hoppas allt blir bra i framtiden

Jag har sedan tidigare rapporterat om att Huawei kan komma att bli utan stöd för BankID i och med att tillverkaren sett ut att bli utan fullt stöd för Googles Android. Men det här kan snart komma att vända för Huawei!

Jag har bland annat rapporterat om att Huawei kan komma att få svårt att sälja Mate 30 Pro i Sverige om det skulle visa sig att man inte skulle kunnat hämta hem BankID på enheten i och med att det är väldigt många i Sverige som använder sig av BankID- programmet.

Men jag tror och hoppas att det här dåliga beskedet snart är ett minne blott för Huawei och BankID i och med att det ser ut som att Huawei kan få fullt stöd för Android inom kort. Jag vågar däremot inte hoppas på för mycket just nu eftersom Donald Trump haft en förmåga att ändra sig om sina besked.

 

 

Back to Top