Posted in: Google, Nyhet

Google Nest Mini läcker ut

Under morgondagen kommer Google hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp ny hårdvara. Nu har Google Nest Mini, uppföljaren till Google Home Mini, läckt ut på bilder.

Vi känner mycket väl till designen i nya Nest Mini då den ”nya” högtalaren påminner en hel del om sin föregångare utseendemässigt. Det vi kan se är att Nest Mini ser ut att få USB Type C istället för MicroUSB och att du kommer kunna hänga upp högtalaren på väggen. Jag har sedan tidigare rapporterat om att Nest Mini troligtvis kommer kosta 49 dollar och att den kommer få bättre ljud jämfört med sin föregångare.

Det kommer därmed också bli mycket intressant att se när Nest Mini kommer till Sverige och hur mycket den smarta högtalaren kommer kosta.

Via

Detta kanske också intresserar dig…