Posted in: Google

Nu får kollektivtrafiken stöd för Google Pay i San Francisco

Företaget Cubic som har hand om kollektivtrafiken i San Francisco har under dagen avslöjat något storslaget som jag misstänker att många som lever i staden kommer gilla. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten.

Den presenterade funktionen innebär att du kommer kunna använda din smartphone för att ”blippa och komma in” genom spärrarna för kollektivtrafiken i San Francisco. Google och Cubic har sagt följande om sitt samarbete i ett meddelande:

This collaboration between Google and Cubic will help us build on the success we’ve seen so far with contactless payments here in New York. We want to do everything we can to make sure our riders have the best options available, and the MTA welcomes this kind of innovative ticketing solution.

Ni kan läsa mer om nyheten genom att klicka er vidare här! Jag hoppas givetvis att den här funktionen kommer till svensk kollektivtrafik i framtiden, men det lär ju dröja.

Detta kanske också intresserar dig…