Posted in: Nyhet, OnePlus

OnePlus: därför har vi inte släppt en 5G-version av 7T Pro

I och med OnePlus 7 Pro så slog OnePlus på stort genom att inte bara introducera en standard 4G-version av enheten utan även en 5G-version av enheten. Så, varför gjorde man inte detsamma med 7T Pro?

Detta är något som en grupp journalister frågade sig och de ställde frågan till OnePlus CEO Pete Lau. Svaret de fick från Lau var att ”OnePlus inte tycker de behövde introducera ännu en 5G-smartphone under 2019”. Eller mer precis tror inte Pete Lau att ”det är rätt tid för en andra 5G-smartphone under 2019”. Anledningarna till detta kan givetvis vara många, men främst tror jag att OnePlus inte valt att släppa en andra 5G-smartphone då man troligtvis tycker att skillnaden mellan 7 Pro 5G och en 7T Pro 5G skulle varit för liten.

Det är inte den enda ”nedgraderingen” med OnePlus 7T Pro. Den här modellen kommer ”bara” med 8 GB RAM och 256 GB inbyggt minne, något som kan jämföras med OnePlus 7 Pro som även fanns i en variant med 12 GB RAM och 256 GB inbyggt minne.

Via

Detta kanske också intresserar dig…