in

Chromecast: det stora genombrottet är på gång!

Jag rapporterade tidigare idag om att Google hade avslöjat att tillverkaren kommer släppa den nya plattformen Stadia den 19 november det här året. Nog för att Chromecast redan är en populär produkt, men nu är den är på väg att bli ännu populärare!

För att du ska kunna spela Google Stadia på en TV kommer du behöva en Chromecast Ultra eftersom att det är Chromecast:en som är själva ”konsolen” i det här fallet. Jag misstänker att Google Stadia kommer bli en riktigt populär tjänst eftersom att du utöver att spela på TV:n även kommer kunna spela på din smartphone, tablet eller dator.

Jag tror däremot att Google Stadia kommer bli populärast på TV:n och därför kommer försäljningen av Chromecast Ultra troligtvis öka!

Samsungs One UI 2.0 ser inte ut att komma som beta till Sverige

Googles Daydream View slutar säljas i Google Store