Chromecast: det stora genombrottet är på gång!

Jag rapporterade tidigare idag om att Google hade avslöjat att tillverkaren kommer släppa den nya plattformen Stadia den 19 november det här året. Nog för att Chromecast redan är en populär produkt, men nu är den är på väg att bli ännu populärare!

För att du ska kunna spela Google Stadia på en TV kommer du behöva en Chromecast Ultra eftersom att det är Chromecast:en som är själva ”konsolen” i det här fallet. Jag misstänker att Google Stadia kommer bli en riktigt populär tjänst eftersom att du utöver att spela på TV:n även kommer kunna spela på din smartphone, tablet eller dator.

Jag tror däremot att Google Stadia kommer bli populärast på TV:n och därför kommer försäljningen av Chromecast Ultra troligtvis öka!

Advertisements
Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Advertisements
The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.
Annons
Sidan laddas...